Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29 kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy
0 artiklar
Sortera efter:Din sökning gav tyvärr inga träffar

Navia

Navia är ett företag som är specialiserade på garn i hög kvalité och de värnar om naturens resurser och tar väl hand om dess råvaror. Då företaget grundades på Färöarna där det råder ett kallt klimat är även deras garner specialiserade för att värma när det är kyligare temperaturer.

Navias historia

Navias ursprungsvision grundas på att oavsett om du är en fiskare eller bonde så ska du kunna hålla dig varm med hjälp av Navias kvalitetsgarner, detta var tidigare avgörande för öbornas överlevnad.

I dagsläget handlar det mer om att skapa högkvalitativa produkter som ska hålla värmen i ett kyligt klimat och med tanke på väderlaget som råder även i Sverige kommer plagg stickade i garn från Navia komma väl till användning, året om.

Navias ullgarner

Navias garner är noga framtagna av ull från Färöarna, Shetlandsöarna och Australien och deras garner har en naturlig look. Du hittar alla Navias populära garner i kategorin ullgarn i vår webbutik.

Kända garner från Navia

I Navias sortiment hittar du de populära garnerna Navia Uno, Navia Duo och Navia Trio vars namn baseras på hur många trådar ullgarnet har, både entrådigt, tvåtrådigt och tretrådigt. Dessutom finns det flera andra populära ullgarner i deras sortiment och det som garnerna övergripande har gemensamt är att de framställs ur ull som håller mycket hög kvalité.

Navias mönster

Navias garner är kända för att värma i ett kyligt klimat. Därför passar deras garner utmärkt till tjockare tröjor, strumpor, mössor, vantar med mera. Företaget Navia vänder sig till alla åldersgrupper och oavsett om strumporna är stickade till en nyfödd bebis eller till någon som älskar att gå långa promenader i kyligt klimat så kommer de aldrig att frysa i plagg stickade i Navias garn. Navia erbjuder dessutom moderiktiga mönster till dam, herr, barn och baby.

Behöver du köpa nödvändiga tillbehör?

Har du allt du behöver för att komma igång med ditt projekt? På varje mönster skriver vi vilka stickor vi rekommenderar för att det ska bli lättare för dig att komma igång med ditt projekt!

Vårt stora och prisvärda tillbehörssortiment innehåller allt från stickor, virknålar, belysningshjälpmedel, saxar och mycket mer. Se hela vårt tillbehörssortiment på knittingroom.se.

Beställ Navias garn och mönster i vår onlinebutik

Kom i gång med ditt nästa projekt redan idag och klicka hem garn och mönster från Navia i vår webbutik, vi har öppet dygnet runt så att du kan handla när det passar dig!