Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29 kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy
19 artiklar
Sortera efter:

Virknålar

På Knittingroom erbjuder vi ett brett utbud av virknålar från varumärken som bland annat Knitpro, Pony, Knittingroom och Clover. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren virkare, så har vi något som passar dig.

Vi har virknålar i olika storlekar, från de minsta till de största, så att du kan välja den storlek som passar dina behov. Vi har också virknålsset som innehåller flera storlekar, vilket är perfekt för dem som vill ha allt på ett ställe.

Våra virknålar är tillverkade av bra material för att ge dig en härlig upplevelse vid varje virkning. Oavsett om du föredrar trä eller metall, så har vi något som passar dina önskemål.

Utforska vårt sortiment av virknålar idag och hitta den perfekta virknålen för dina projekt! Vi är säkra på att du kommer att tycka om vår samling av virknålar och tillbehör, och du kommer att vara redo att ta ditt virkningsspel till nästa nivå!