Läs mer om cookies

Varukorg

Få tillgång till +1000 mönster

Alltid fri frakt och fria returer

Exklusiva VIP-erbjudanden

 

Mönsterbank

Få tillgång till vår exklusiva mönsterbank

 

Fri frakt & retur

Som VIP får du alltid fri frakt och retur

 

Exklusiva VIP-dagar

VIP-dagar och samarbetserbjudanden

Välkommen till Knittingroom VIP

Knittingroom VIP är ett förmånskoncept för dig som älskar hobby och är kund hos Knittingroom. Det finns många bra fördelar med att vara VIP-medlem. En av dem är att kan du ladda ner tusentals stick- och virkmönster till din dator, mobil eller surfplatta - helt obegränsat. Välkommen att bli VIP-medlem hos Knittingroom!

 

Detta får du som VIP-medlem

 Första månaden gratis. Därefter 19 kr/mån i 12 månader. 
 

  • Exklusiv mönsterbank (+1000 mönster)
  • Alltid fri frakt och fri retur
  • Exklusiva VIP-dagar
  • Förmånliga erbjudanden
  • Första månaden för 0 kr

Har du redan Mina sidor? Logga in här:

Första månaden gratis!

Bli VIP idag och få tillgång till alla VIP-fördelar gratis fram till 2021-11-24. Därefter betalar du 19 kr/mån i 12 månader.

Eller skapa ett konto

Villkor för Knittingroom VIP

För Knittingroom VIP gäller inte ångerrätten om tjänsten har påbörjats. Knittingroom förbehåller sig rätten att säga upp VIP-medlemskap om kunden bryter mot Knittingrooms köpvillkor eller missbrukar VIP-medlemskapet. För att ta del av fördelarna som VIP-medlem måste du vara inloggad på ditt konto. Som VIP-medlem erhåller du fri frakt (vid köp över 100 kr) och fria returer under hela medlemskapet. Fri frakt gäller endast på normalleverans. Ditt VIP-medlemskap kan enkelt sägas upp först efter 12 månader har passerat. Efter att din bindningstid har passerat fortlöper ditt VIP-medlemskap som obundet. Tänk på upphovsrätten - dela inte med dig av nedladdade mönster till andra personer.