Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29 kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

VÄLKOMMEN TILL KNITTINGROOM VIP

Knittingroom VIP är ett förmånskoncept för dig som älskar hobby och är kund hos Knittingroom. Det finns många bra fördelar med att vara VIP-medlem. En av dem är att kan du ladda ner tusentals stick- och virkmönster till din dator, mobil eller surfplatta - helt obegränsat. Välkommen att bli VIP-medlem hos Knittingroom!

Villkor för Knittingroom VIP

För Knittingroom VIP gäller inte ångerrätten om tjänsten har påbörjats. Knittingroom förbehåller sig rätten att säga upp VIP-medlemskap om kunden bryter mot Knittingrooms köpvillkor eller missbrukar VIP-medlemskapet. För att ta del av fördelarna som VIP-medlem måste du vara inloggad på ditt konto. Som VIP-medlem erhåller du fri frakt (vid köp över 100 kr) och fria returer under hela medlemskapet. Fri frakt gäller endast på normalleverans. Ditt VIP-medlemskap kan enkelt sägas upp först efter 12 månader har passerat. Efter att din bindningstid har passerat fortlöper ditt VIP-medlemskap som obundet. Tänk på upphovsrätten - dela inte med dig av nedladdade mönster till andra personer.