Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29 kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy
54 artiklar
Sortera efter:
Visa fler

Tunikor & klänningar för barn & baby

Hitta inspiration för din nästa stickning och virkningsverk hos oss på Knittingroom.se. Vi är ett utav Sveriges ledande företag med bredast sortiment inom stickbeskrivningar & virkbeskrivningar. Här hittar du tunikor & klänningar anpassade för barn och baby. Perfekt som gåva till barn eller barnbarn, personligare present blir nog svårt att hitta.

Våra stickbeskrivningar & virkbeskrivningar är från välkända varumärken, Svarta Fåret, Järbo Garn, Viking of Norway, Permin, Sandnes Garn, Hjertegarn, Cewec, allt för att du skall med trygghet och lita på att du får fantastisk kvalité till låga priser. Alltid på svenska om inget annat anges. Du behöver inte vara proffs, våra stickbeskrivnigar & virkbeskrivningar är till för alla.

Använd gärna vår garnåtgångstabell som talar om för dig hur mycket nystan det går åt till ditt kommande stick-& virk projekt.