Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29 kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

Ekologiskt/Återvunnet

Vi är väldigt stolta att vi på Knittingroom tar ett miljömässigt ansvar och erbjuder garn i 100% ekologisk ull och 100% ekologisk bomull.

Dessutom har vi tagit in garn gjort av återvunnet material i vårt sortiment där garnleverantörerna skapat nya nystan av exempelvis förbrukade jeans och PET-flaskor, något som inspirerar och gläder oss mycket.

Alla våra ekologiska garner består av hållbara färgämnen och kommer från certifierade återförsäljare. Därför kan du som kund vara säker på att du får ekologiskt garn av högsta kvalitet när du handlar hos oss på knittingroom.se.

Fördelen med att välja ekologiskt garn är att de dessutom är allergivänliga och snälla mot huden, detta eftersom de inte innehåller några kemikalier. Därför kan våra ekologiska garner med fördel användas till baby, barn och även till de som har känslig hud.

Ekologiska garner till bästa pris

Vi vet att vi ofta i vardagen står inför ett vägskäl där vi ska välja ekologiskt eller inte ekologiskt. Fördelen med garn är att du inte behöver avväga för prisets skull.

Våra prisvärda ekogarner har låga priser för att vi vill att så många som möjligt ska kunna välja att handla ekologiskt om man själv vill det. Vi vill att våra kunder ska få möjligheten att tänka med hjärtat och inte med plånboken, allt för en mer hållbar framtid.

Ekologiska garner är lättarbetade

Ekologiska garner är väldigt lättarbetade vilket gör det lättare för både dig som är proffs inom stickning eller vikning och för dig som även för dig som är nybörjare att få ett fint slutresultat som du kan vara stolt över.

Vi tar ständigt in nya garner i vårt eko-sortiment så att du som kund har möjlighet att välja garner som du kan sticka och virka i med gott samvete.

Alla garnerna i denna kategori är snälla mot miljön och framställs på ett hållbart sätt. Upptäck våra ekologiska och återvunna garner till bästa pris redan idag!

Levereras av flera välkända leverantörer

I dagsläget har vi ekologiska och återvunna garner från kända leverantörer så som Viking of Norway, Katia, Cewec, Svarta Fåret, Järbo Garn med flera.

Vi märker att det finns en stor efterfrågan av garn som är extra snälla mot miljön och att det är en uppåtgående trend att sticka och virka i ekogarn. Vi letar därför ständigt efter nya leverantörssammarbeten för att utöka vårt sortiment av ekogarner som är mer skonsamma mot miljön.

Ett brett utbud av mönster lämpade för ekogarn

Med ekologiskt garn kan du i stort sett sticka och virka vad som helst. Tröjor, koftor, mössor, vantar, halsdukar, barntröjor, barnklänningar, leksaker, heminredning och mycket mera. Vi har ett brett utbud av mönster som lämpar sig för ekologiskt och återvunnet garn.

Låt dig inspireras på knittingroom.se och påbörja ditt nya projekt redan idag! Hos oss handlar du alltid ekologiska och återvunna garner till bästa pris!

Behöver du köpa tillbehör?

Behöver du köpa sticktillbehör för att komma igång med ditt handarbete? Vi erbjuder tillbehör från kända leverantörer så som KnitPro, Novita, Pony med flera.

Vi erbjuder ett brett sortiment av stickor, sticktillbehör och övriga tillbehör som underlättar för dig i ditt projekt. Se hela vårt stora och prisvärda tillbehörssortiment för stick- och virkälskaren på vår avdelning tillbehör.

Kom igång med ditt nya projekt!

Handla bekvämt i vår webbutik när det passar dig, vi har öppet dygnet runt. Vi erbjuder ett brett sortiment av ekologiska och återvunna garner till bästa pris, allt för den medvetna garnälskaren!