Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29 kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy
25 artiklar
Sortera efter:

Järbo

Vill du upptäcka en av våra mest populära leverantörer? Då presenterar vi Järbo för dig, tidigare benämnt Järbo Garn. Järbo grundades i den lilla orten Järbo utanför Sandviken och den textila traditionen i orten sträcker sig ända tillbaka till 1896.

Järbos produkter säljs i hundratals butiker runt om i Norden och även i webbutiker som hos oss här på knittingroom.se. Du beställer enkelt hem Järbos garner, mönster och tillbehör hos oss till bästa pris och vi har kontinuerlig kontakt med Järbo för att kunna erbjuda er deras senaste nyheter.

Kända garner från Järbo

Företaget Järbo är ett familjeföretag i grunden och har gått i generationer i över hundra år. Tillsammans har de arbetat fram många älskade garner så som Järbo Raggi, Järbo Soft Raggi, Järbo Reflex, Järbo Soft Cotton och många fler.

Företaget levererar olika sorters garnkvalitéer

Eftersom Järbo tillverkar garn av olika garnkvalitéer kan du sticka eller virka i princip vad som helst med deras garner. De levererar garnkvalitéer så som alpackagarn, bambugarn, blandgarn, bomullsgarn, lamaull, lingarn, merinogarn, mohairgarn, sockgarn, syntetgarn, ullgarn, virkgarn och mycket mer.

Vi lovar att det finns något för alla oavsett om du ska sticka eller virka till dam, herr, barn, baby, heminredning, leksaker, babyartiklar, till ditt husdjur eller något helt annat.

Mönster med inspiration av nordisk design

Deras utmaning har alltid varit att producera de bästa garnerna och tillbehören för stickning och virkning och är idag en av marknadens ledande leverantörer. De erbjuder design på väldigt hög nivå och inspireras mycket av nordisk design genom att använda profilerade designers från Sverige och Norden.

Ny logga och varumärkesnamn – samma inspirerande Järbo

Nyligen har Järbo bytt varumärkesnamn, från att heta Järbo Garn heter de nu enbart Järbo. De har arbetat fram en ny logga där de inspirerats av den åttabladiga rosen, ett traditionellt mönster som funnits i nordisk design i flera hundra år. Dessutom lyfter de upp ett mönster bakom loggan som är inspirerat från gamla torptapeter. Ett nytt utseende men samma breda sortiment av mönster, garn och tillbehör till konkurrenskraftiga priser. Väldigt inspirerande tycker vi!

Järbos populära mönsterhäften

Järbo tar dessutom fram nya mönsterhäften kontinuerligt. Att köpa ett mönsterhäfte är ett smidigt sätt att få flera mönster i ett och samma häfte.

Det finns mönsterhäften som passar till dam, herr och barn. Söker du ett mönsterhäfte med mönsterstickade plagg i nordisk design för dam och herr? Eller ett mönsterhäfte med plagg för barn som passar till kalas och lek? Inspireras av Järbos mönsterhäften, mönstren i häftena är noga framtagna och representerar plagg i en tidlös design. Se deras mönsterhäften i vår onlinebutik.

Järbos egna tillbehör

Järbo tillverkar dessutom egna tillbehör. Behöver du rundstickor? eller set med strumpstickor, jumperstickor, ändstickor eller virknålar? I vårt tillbehörssortiment kan du hitta mängder av tillbehör från Järbo. Se hela vår stora tillbehörsavdelning på knittingroom.se.

Beställ garn, mönster och tillbehör – snabbt och enkelt!

Blir du precis som vi inspirerad av Järbos fantastiska sortiment? Passa på att klicka hem ditt nya projekt redan idag! Vår webbutik har öppet dygnet runt så att du kan handla när det passar dig.