Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29 kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

Bambugarn

Bambugarn är ett underbart garn som är extra mjukt mot huden. Garnet framställs av bambufibrer och är mycket allsidigt och användbart eftersom kvalitén kan användas till de flesta projekt, både inom stickning och virkning.

Bambu är dessutom ett naturligt och miljövänligt material och är därmed mer hållbart för miljön eftersom garnet utvinns från vegetabiliska fibrer. Dessutom är garnet lämpat för allergiker som inte tål syntetiska fibrer eller ull.

Bambu kombineras ofta med andra kvalitéer som ger garnet ytterligare egenskaper, exempelvis akryl som gör garnet extra slitstarkt.

Levereras av flera välkända leverantörer

Vi får ständigt in nya spännande nyheter och kan i dagsläget erbjuda bambugarner från kända leverantörer så som Cewec, Viking of Norway, Järbo garn, Svarta fåret med flera.

Ett brett utbud av mönster lämpade för bambugarn

I vårt sortiment har vi många beskrivningar i bambugarn. Bambun kombineras oftast med kvalitéer som akryl, bomull, ull och polyamid.

Garnkvalitén lämpar sig väl för både dam-, herr-, barn- och babyplagg. Våra bambugarner finns i många härliga färger och i vårt sortiment hittar du mönster till koftor, tunikor, barntröjor, sockor och mycket mer.

Behöver du köpa tillbehör?

Behöver du tillbehör till ditt projekt? Passa på att köpa stickor, sticktillbehör och andra tillbehör så som saxar och sytillbehör.

Kom igång med ditt nya projekt!

Handla bambugarn i vår webbutik till bästa pris och kom igång med ditt nya projekt!