Läs mer om cookies

Varukorg

Bambugarn

Bambugarn är ett underbart garn som är extra mjukt mot huden. Garnet framställs av bambufibrer och är mycket allsidigt och användbart eftersom kvalitén kan användas till de flesta projekt, både inom stickning och virkning.

Bambu är dessutom ett naturligt och miljövänligt material och är därmed mer hållbart för miljön eftersom garnet utvinns från vegetabiliska fibrer. Dessutom är garnet lämpat för allergiker som inte tål syntetiska fibrer eller ull.

Bambugarnet kombineras ofta med andra kvalitéer som ger garnet ytterligare egenskaper, exempelvis akryl som gör garnet extra slitstarkt.

Levereras av flera välkända leverantörer

Vi får ständigt in nya spännande nyheter och kan i dagsläget erbjuda bambugarner från kända leverantörer så som Cewec, Viking of Norway, Järbo garn, Go handmade, Svarta fåret med flera.

Ett brett utbud av mönster lämpade för bambugarn

I vårt sortiment har vi många beskrivningar i bambugarn. Bambun kombineras oftast med kvalitéer som akryl, bomull, ull och polyamid.

Garnkvalitén lämpar sig väl för både dam-, herr-, barn- och babyplagg. Våra bambugarner finns i många härliga färger och i vårt sortiment hittar du mönster till koftor, tunikor, barntröjor, sockor och mycket mer.

Behöver du köpa tillbehör?

Behöver du tillbehör till ditt projekt? Passa på att köpa stickor, sticktillbehör och andra tillbehör så som saxar och sytillbehör.

Vi erbjuder 24 timmars expressleverans och alltid fri frakt vid köp över 599 kr.

Handla bambugarn i vår webbutik till bästa pris och kom igång med ditt nya projekt!

Recensioner av våra bambugarner

Jag stickade en tröja i Bamboo bloom, mjukt garn i härliga färger. /Josefine

Till min tjejkompis som fick barn i våras stickade jag ett babysett i garnet Viking Bambino. Var svårt att välja mönster för det fanns så många söta! Min väninna blev väldigt glad och settet blev jättebra och mjukt. /Anna

Stickade ett par sockar i Järbo Bambu Raggi för 1 år sedan, ser fortfarande ut som nya och har ändå använts flitigt. /Åse