Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29 kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy
33 artiklar
Sortera efter:

Makramé

Vad är makramé? Makramé är en handarbetsmetod där man knyter snören eller garn för att skapa olika mönster och former. Makramé används idag för att skapa allt från väggdekorationer och krukväxthängare till armband och örhängen. För att skapa makramé använder man vanligtvis tjockt snöre eller garn som man sedan knyter och flätar på olika sätt för att skapa olika mönster och texturer. En av de vanligaste teknikerna i makramé är att skapa fransar eller tofsar genom att knyta ihop flera trådar på en och samma punkt.

Lär dig konsten att skapa makramé-verk med Knittingrooms kit! Du hittar allt du behöver för att skapa vackra och unika dekorationer som drömfångare, väskor, fruktpåsar, växthängare och mycket mer. Passar lika bra för nybörjaren som för makramé entusiasten.

Oavsett om du vill skapa en personlig present eller bara utforska en ny hobby, så är Knittingrooms makramé-kit det perfekta valet för dig. Beställ idag och upptäck den avkopplande och kreativa världen av makramé!