Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29 kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

Dale Garn

Dale garn är en norsk leverantör som har levererat kvalité från naturen sedan 1879. Företaget är noga med design och kvalité och har professionell kompetens inom olika garnkvaliteter.

Under 2014 tog House of Yarn över Dale Garn, nordens ledande leverantör av garn och tillbehör till handstickning. I House of Yarn ingår förutom Dale Garn varumärken som Du Store Alpakka med flera. Deras varumärken säljs i utvalda butiker samt online i webbutiker. Hos oss på Knittingroom hittar du en mängd olika kvalitetsgarner från både Dale Garn och Du Store Alpakka.

Kända garner från Dale Garn

Dale Garn har flera välkända garner och i deras sortiment finner du garnerna Dale Baby Ull, Alpakka, Lanolin Wool, Lille Lerke, Pure Lino, Falk med flera.

Levererar olika garnkvalitéer

Ursprungligen tillverkade Dale garn sitt garn enbart från norska får men i och med nya garntrender och möjligheter började Dale Garn tidigt att importera andra textilfibrer från hela världen.

I dagsläget har Dale Garn ett brett utbud av klassiskt rundspunnet ullgarn, bomullsgarn samt mer exklusiva garner i lin, mohair och alpackafibrer.

Vi erbjuder alpackagarn, blandgarn, bomullsgarn, lingarn, merinogarn och ullgarn från leverantören Dale Garn.

Ett brett sortiment av mönster

Dale Garn har bred kompetens och expertis i allt från norska mönstertraditioner till modernt mode som du kan skapa själv. Företaget arbetar med de bästa formgivarna och fokuserar på kvalité i allt de levererar både när det gäller garnkvalité, design, mönster och produktutveckling.

Dale Garn vill leverera stickglädje till handarbetarna och inspirera med både design, färger och efterfrågade garnkvalitéer.

I deras breda sortiment kan du hitta beskrivningar till dam, herr, barn och baby. Det finns även mönster om du önskar sticka heminredning och accessoarer så som mössor, vantar, pannband och sockor.

Beställ garn och mönster från Dale Garn i vår onlinebutik

Kom igång med ditt nästa projekt redan idag och klicka hem garn och mönster från Dale Garn i vår webbutik.

Handla när det passar dig! Vår webbutik är öppen dygnet runt och du kan med fördel shoppa kvalitetsgarner, mönster och tillbehör när det passar dig.