Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29 kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy
531 artiklar
Sortera efter:
Visa fler

Diamond Painting

Vad är Diamond Painting?

Diamond painting, diamond art eller diamantmålning som det också kallas är en kreativ aktivitet där du med hjälp av små pärlor kan skapa vackra tavlor. Diamond painting passar lika bra till nybörjaren som till proffset. Hos Knittingroom hittar du ett stort utbud av diamond painting canvas med olika motiv.

Är du lagd åt det kreativa hållet är diamond painting eller så kallad diamantmålning någonting för dig. De diamantformade pärlorna ska fästas på den klistriga canvasen på det valda motivet med hjälp av de tillbehör som du får med vid beställning.

Vad får jag med vid en beställning av ett Diamond Painting kit?

När du beställer ett diamond painting kit från Knittingroom får du med följande: förlimmad och tryckt canvas, stenar, kludd och en pärlpenna, alternativt en pincett.

Hur gör man Diamond Painting?

Du börjar med att öppna boxen och tar ut innehållet. Sedan frigör du ett valfritt hör där du vill börja sätta ut diamanterna. Välj en symbol som du vill börja med. Häll ut en del av diamanterna i behållaren. Använd medföljande penna och lim. Ta sedan försiktigt upp en diamant och placera ut diamanten på rätt symbol. Färdigställ och njut av din vackra tavla!

Våra motiv

Välj bland vårt stora utbud av olika motiv på canvastavlor. Vi har allt från Disney, djur, natur & blommor och tecknat bland annat. Så oavsett vad du tycker om har vi något som passar just dig.