Läs mer om cookies

Varukorg

321 artiklar
Sortera efter:

Diamond Painting

Diamond Painting, Crystal Art, Diamantmålning, Diamanttavlor, Diamond Dotz, Diamond Art eller Diamantbroderi, oavsett vad du väljer att kalla denna pysselform så är det ett fantastiskt sätt att utöva din kreativitet samtidigt som du skapar något mycket vackert. Inte konstigt att Diamond Painting har ökat så mycket i sin popularitet senaste åren!

Vad innebär egentligen Diamond Painting?

Av namnet att döma så innehåller inte Diamond Painting äkta diamanter, utan snarare små diamantformade pärlor som liknar diamanter som fäst på en förlimmad och tryckt canvas med ett mönster. Tillsammans ser diamanterna ut som ett och samma stycke, en tavla där variationen av motiv för diamantmålningen är enorm. Med hjälp av olika färgkoder som exempelvis symboler eller numrerade prickar kan du enkelt och tydligt se vilken diamantpärla du ska lägga på vilket ställe och på så sätt kommer motivet som du har valt att framträda mer om mer ju fler diamantpärlor du lägger.

Vem lämpar sig Diamond Painting för?

Diamantmålning är en underbar aktivitet som passar alla som älskar hantverk och att få vara kreativ med händerna till hjälp. Oavsett om du är proffs inom området eller om du är en nyfiken nybörjare så har vi något för dig. Diamond Painting funkar för alla oavsett ålder och beskrivs som en avkopplande hobby. Kom igång med din diamantcanvas redan idag, se vårt stora utbud av Diamond Painting på knittingroom.se.

Upptäck vårt stora sortiment inom Diamantmålning

I vårt breda sortiment har vi en mängd olika motiv när det gäller Diamond Painting. Oavsett om du önskar diamantpärla ett naturmotiv, djurmotiv, människor eller fordon så hittar du det och mycket mer i vårt breda utbud av Diamond Painting. Vi har även välkända motiv med karaktärer från Disney i vårt sortiment.

En färdig tavla passar dessutom utmärkt att ge bort som present till någon du tycker om! I vårt sortiment kan du välja diamanttavlor som visar mottagarens stjärntecken, personliga namntavlor och mycket mer. Vi erbjuder även säsongspassade diamantmålningar där vi erbjuder motiv som lämpar sig för bland annat påsk, halloween och jul.

Våra diamantmålningar finns i en mängd olika storlekar beroende på om du önskar en stor canvas eller en mindre, välj och vraka bland vårt stora sortiment och hitta vad som passar just dig! Vi har både kvadratiska och rektangulära canvastavlor i vårt sortiment. Det finns även andra format som du kan se på vår hemsida under kategorin Diamond Painting.

Vad som ingår när du beställer Diamond Painting hos oss

När du beställer våra Diamond Painting tavlor ingår oftast förlimmad och tryckt canvas, stenar, kludd och en pärlpenna alternativt pincett. Pennan eller pincetten gör det enklare för dig att fästa pärlorna på sin angivna plats. Du kan enkelt se på beskrivningen för vald diamantmålning vad som medföljer i paketet.

Diamantmålningar från kända leverantörer

I vårt breda sortiment av Diamond Painting har vi motiv från kända leverantörer så som Arti Balta, Collection D-Art, Crystal Art, Diamond Dotz, Panna, RTO och många fler.

Köp Diamond Painting på knittingroom.se

Vi erbjuder ett brett utbud av diamantmålningar på knittingroom.se.

Kom igång med diamantmålning redan idag, vår onlinebutik är öppen dygnet runt så att du kan handla när det passar dig!