Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29 kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

Katia

Katia beskriver sig själva som ett företag med kärlek för det hemmagjorda och har tillverkat garn och design för handstickning sedan 1951. Företaget har sina rötter i Barcelona och moderbolaget heter Hilaturas Génesis, en grossist som är specialister på stickgarn.

Katia som företag utvecklas konstant och deras vision är att fortsätta att utvecklas och fokusera på att stödja kreativitet, innovation, inspiration samtidigt som att de ska ha roligt. Det ska vara ett nöje att göra saker man älskar och Katia älskar kärlek till det handgjorda.

Garn från Katia

I vårt garnsortiment har vi flera av Katias älskade garner. Upptäck garnerna Fair Cotton, Bombon, Tencel Cotton för att bara nämna några av garnerna i Katias breda garnsortiment.

Katia levererar garn i garnkvalitéerna ekologisk bomull, merinoull superwash, akryl, bomull, polyester, lyocell med flera. Du hittar deras garn i kategorierna ekologiskt och återvunnet garn, bomullsgarn, merinogarn, syntetgarn, blandgarn med flera.

Deras nystan och kakgarn finns i många härliga färger, både enfärgade och flerfärgade. Upptäck alla Katias garner i vårt sortiment på knittingroom.se.

Ekologiskt garn i sitt sortiment

Dessutom har Katia garn i 100% ekologisk bomull i sitt sortiment. Garnerna är snälla mot miljön och framställs på ett hållbart sätt. Oftast är dessutom garnerna mjuka och lätta att sticka i vilket gör dem lämpliga även för nybörjare.

Är du nyfiken på att testa att sticka i ett ekologiskt garn? Eller brukar du göra det vanligtvis? Oavsett så är du välkommen att se hela vår avdelning med ekologiska och återvunna garner på knittingroom.se.

Mönster från Katia

Sticka underbara plagg till dam, barn och baby i Katias garner. Beskrivningarna följer modetrenderna väl och finns i bred variation för att möta målgruppens olika tycke och smak. Oavsett om du vill sticka lätta plagg som lätta klänningar och tunna filtar eller värmande koftor och tröjor så har Katia ett garn i lämplig garnkvalité för dig.

Behöver du köpa tillbehör?

För att komma i gång med ditt projekt kan det vara nödvändigt att införskaffa sig olika tillbehör.
Behöver du stickor eller virknålar? Se vårt stora tillbehörssortiment i vår onlinebutik, vi har även andra tillbehör så som saxar, knappar, väskor och fodral samt andra sticktillbehör.

Beställ garn och mönster från Katia i vår onlinebutik

Klicka hem garn och mönster från Katia redan idag och kom igång med ditt nya projekt! I vår webbutik finner du ett brett utbud av Katias välkända garner till bästa pris.