Läs mer om cookies

Varukorg

Drops Design

Drops Design är en av nordens största garntillverkare och har över 30 års erfarenhet inom stick- och virkbranschen.

Drops Design arbetar hårt för att kunna erbjuda dig det bästa inom stickning och virkning. De tillverkar kvalitétsgarn till fantastiska priser och önskar även att inspirera och komma med goda råd till alla stick- och virkälskare.

Kända garner från Drops Design

Företaget har många älskade garner och i deras breda garnsortiment hittar du bland annat garnerna Drops Air, Drops Sky, Drops Safran, Drops Alpaca och många fler.

De får ständigt in nya garner och mönster och är noga med att granska marknaden för att kunna leverera garn och stickbeskrivningar efter handarbetarnas önskemål.

Drops Design erbjuder dessutom den mest omfattande samlingen av gratis mönster på internet, dessa går att hitta på deras hemsida. Deras garner säljs dock enbart via återförsäljare och Drops Deigns garner säljs hos oss på Knittingroom.

När du väl har hittat ditt Drops Design mönster kan du på knittingroom.se enkelt köpa Drops Designs garner till bästa pris!

Vår onlinebutik är öppen dygnet runt så att du kan handla när det passar dig.

Drops Designs olika garnkvalitéer

Drops Designs garner finns i garnkvalitéerna ull, alpacka, bomull, baby alpacka, polyamid, merinoull med flera.

I Drops Designs breda sortiment kan du hitta ullgarn, blandgarn, alpackagarn, bomullsgarn, merinogarn med flera.

De får ständigt in nya spännande nyheter och när du köper deras garner kan du vara säker på att de håller väldigt hög kvalité.

De tar varsamt hand om sina garner och skapar slitstarka nystan med fantastiska egenskaper där form och struktur ligger dem varmt om hjärtat.

Drops Designs garner passar till alla möjliga typer av plagg, allt från lätta sommarplagg till mysiga koftor som värmer i kylan. Deras garner finns i allt från färgstarka klara kulörer i regnbågens alla färger till mörka murriga hösttoner.

Har du alla nödvändiga tillbehör?

För att komma igång med ditt projekt kan det vara nödvändigt med en del sticktillbehör.

Har du stickor och virknålar? Om inte kan du se vårt stora utbud av stickor här.

Dessutom erbjuder vi mängder av tillbehör som underlättar för dig när du ska sätta dig med ditt handarbete. Under den mörkare tiden på året eller när du arbetar med mörkt garn kan det vara väldigt praktiskt med belysningshjälpmedel som gör att du ser bättre. Se alla våra belysning och synhjälpmedel på knittingroom.se.

Vill du ha allt samlat på ett och samma ställe? Då kan vi varmt rekommendera våra väskor och fodral som underlättar för dig och håller allt samlat på en plats. Väldigt praktiskt på resan!

Vi har allt detta och mycket mer, upptäck hela vårt stora tillbehörssortiment på knittingroom.se!

Beställ Drops Designs garner i vår onlinebutik

Vi har flera av Drops Designs älskade garner i vår onlinebutik.

Vi erbjuder fri frakt vid köp över 599,- och 14 dagars ångerrätt och retur.

Kom igång med ditt nya projekt redan idag och kika in Drops Design breda sortiment i vår onlinebutik!