Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29 kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

Drops Design

Drops Design är en av nordens största garntillverkare och har över 30 års erfarenhet inom stick- och virkbranschen.

Drops Design arbetar hårt för att kunna erbjuda dig det bästa inom stickning och virkning. De tillverkar kvalitetsgarn till fantastiska priser och önskar även att inspirera och komma med goda råd till alla stick- och virkälskare.

Kända garner från Drops Design

Företaget har många älskade garner och i deras breda garnsortiment hittar du bland annat garnerna Drops Air, Drops Sky, Drops Safran, Drops Alpaca och många fler.

De får ständigt in nya garner och mönster och är noga med att granska marknaden för att kunna leverera garn och stickbeskrivningar efter handarbetarnas önskemål.

Drops Design erbjuder den mest omfattande samlingen av gratismönster på internet, dessa finns att hitta på deras hemsida. Deras garner säljs dock enbart via återförsäljare och det är här vi kommer in i bilden. När du väl har hittat ditt Drops Design mönster kan du på knittingroom.se köpa Drops Designs garner till bästa pris!

Vi erbjuder även att du kan beställa utskrift av mönstret via oss men det tillkommer då en utskriftskostnad på din order.

Drops Designs olika garnkvalitéer

Drops Designs garner finns i garnkvalitéerna ull, alpacka, bomull, babyalpacka, polyamid, merinoull med flera. I Drops Designs breda sortiment kan du hitta ullgarn, blandgarn, alpackagarn, bomullsgarn, merinogarn med flera.

Dops Design får ständigt in nya spännande nyheter och när du köper deras garner kan du vara säker på att de håller väldigt hög kvalité. De tar varsamt hand om sina garner och skapar slitstarka nystan med fantastiska egenskaper där form och struktur ligger varmt om hjärtat.

Garnerna passar till alla möjliga typer av plagg, allt från lätta sommarplagg till mysiga koftor som värmer i kylan. Deras garner finns i allt från färgstarka klara kulörer i regnbågens alla färger till mörka murriga hösttoner.

Har du alla nödvändiga tillbehör?

För att komma igång med ditt projekt kan det vara nödvändigt med en del tillbehör. Har du stickor och virknålar till ditt projekt? Om inte kan du se vårt stora utbud av stickor och virknålar på vår tillbehörsavdelning.

Vi har en mängd tillbehör som underlättar för dig när du ska arbeta med ditt handarbete. Under den mörkare tiden på året eller när du arbetar med mörkt garn kan det vara väldigt praktiskt med belysningshjälpmedel som gör att du ser bättre. Se våra belysning och synhjälpmedel på knittingroom.se.

Vill du ha allt samlat på ett och samma ställe? Då kan vi varmt rekommendera våra väskor och fodral som underlättar för dig och håller allt samlat på en plats. Väldigt praktiskt på resan!

Beställ Drops Designs garner i vår onlinebutik

Vi har flera av Drops Designs älskade garner i vår webbbutik. Kom igång med ditt nya projekt redan idag och kika in hela sortimentet på knittingroom.se.