Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29 kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy
20 artiklar
Sortera efter:

Svarta Fåret

Varumärket Svarta Fåret grundades 1992 och deras garner och broderier säljs hos hundratals butiksåterförsäljare i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Dessutom finns deras produkter hos ledande postorder- och e-handelsföretag bland annat hos oss på Knittingroom.se.

Företaget kommer ständigt med nyheter som matchar marknadens behov och de producerar hundratals nya mönster varje år inom stickning och broderi. De är specialister inom formgivning och levererar design som passar alla önskemål.

Kända garner från Svarta Fåret

Svarta Fårets produkter håller väldigt hög kvalité och några kända garn som Svarta Fåret har tagit fram är Tilda, Sox, Baby Merino och Soft Lama.

Senaste året har Svarta Fåret dessutom producerat flera ekologiska nyheter där det bland annat finns nystan gjorda i 100% återvunnet bomullsgarn samt av återvunna petflaskor.

Levererar olika garnkvalitéer

Svarta Fårets garner finns i kvalitéerna Bomull, Viskos, Lin, Baby Lama, Kammad bomull, akryl, återvunnen bomull, återvunnen polyester, ull, alpacka, polyamid med flera. Företaget har kunskapen att arbeta med flera olika garnkvalitéer och är även duktiga på att kombinera dessa för att uppnå garnets önskade egenskaper.

I sitt sortiment erbjuder Svarta Fåret sockgarner, alpackagarner, bambugarner, blandgarner, bomullsgarner, ekologiska och återvunna garner, lingarner, merinoullgarner, syntetgarner, tovningsull, ullgarner och virkgarner. Svarta fåret har ett enormt utbud och finns med bland alla våra garnkvalitéer. Därför är det också lätt att förstå att de är väldigt stora på garnmarknaden.

Ett brett sortiment av mönster

Oavsett om du söker beskrivningar till dam, herr, barn, baby, leksaker eller till hemmet så har Svarta Fåret något för dig! I deras breda mönstersortiment finns allt från trendiga damplagg, värmande mössor, gosiga strumpor, söta babyset, juliga grytlappar och mycket mera!

Svarta Fåret har något för varje säsong och i deras sortiment hittar du plagg och inredning som lämpar sig på våren, sommaren, hösten och vintern. Det finns även beskrivningar som passar extra bra vid högtider som exempelvis jul och påsk.

Behöver du köpa tillbehör till ditt projekt?

Upptäck vårt stora tillbehörssortiment. Vi erbjuder allt från knappar till stickor så som rundstickor, strumpstickor och ändstickor.

Beställ ditt Svarta Fåret garn online – snabbt och enkelt!

Vår webbutik är öppen dygnet runt, passa på att klicka hem ditt nya projekt redan idag!