Läs mer om cookies

Varukorg

Svarta Fåret

Varumärket Svarta Fåret grundades 1992 och deras garner och broderier säljs hos hundratals butiksåterförsäljare i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Dessutom finns deras produkter hos de ledande postorder- och webbhandelsföretag bland annat hos oss här på Knittingroom.

Företaget kommer ständigt med nyheter som matchar marknadens behov och producerar hundratals nya mönster varje år inom stickning och broderi. De är specialister inom formgivning och levererar design som passar alla önskemål.

Kända garner från Svarta Fåret

Svarta Fårets produkter håller väldigt hög kvalité och några kända garner som Svarta Fåret har tagit fram är Tilda, Sox, Raggsocksgarn och Soft Lama.

Senaste året har de dessutom producerat flera ekologiska nyheter där det bland annat finns nystan gjorda i 100% återvunnet bomullsgarn samt garn av återvunna PET-flaskor.

Dessutom har Svarta Fåret tagit fram garnet Moshi som finns i vårt sortiment. När du handlar garnet Moshi är du som kund automatiskt med och bidrar till projektet Newland som innebär att 3 kr/nystan går oavkortat till byn Newland i Tanzania så att barn i byn ska få möjligheten att gå i skolan samt få en hälsosammare framtid med sjukvård.

Därmed kan du som stickar göra det du älskar samtidigt som du kan göra en enorm skillnad för de som har det svårt. Ett väldigt fint initiativ tycker vi!

Levererar olika garnkvalitéer

Svarta Fårets garner finns i kvalitéerna Bomull, Viskos, Lin, Baby Lama, Kammad bomull, akryl, återvunnen bomull, återvunnen polyester, ull, alpacka, polyamid med flera.

De besitter kunskapen att arbeta med flera olika garnkvalitéer och är även duktiga på att kombinera dessa för att uppnå garnets önskade egenskaper.

I sitt sortiment har de sockgarner, alpackagarner, bambugarner, blandgarner, bomullsgarner, ekologiska och återvunna garner, lingarner, merinoullgarner, syntetgarner, tovningsull, ullgarner och virkgarner.

Svarta Fåret har ett enormt utbud och deras garner finns med bland alla våra garnkvalitéer. Därför är det också lätt att förstå att de är väldigt stora på garnmarknaden.

Ett brett sortiment av mönster

Oavsett om du söker stick- eller virkmönster till dam, herr barn, baby, leksaker eller mönster till hemmet så har Svarta Fåret något för dig!

I deras breda mönstersortiment finns allt från trendiga damplagg, värmande mössor, gosiga strumpor, söta babyset, juliga grytlappar och mycket mera!

Svarta Fåret har något för varje säsong och i deras sortiment hittar du plagg och heminredning som lämpar sig på våren, sommaren, hösten och vintern. Det finns även beskrivningar som passar extra bra vid högtider som exempelvis jul och påsk.

Beställ ditt Svarta Fåret garn online – snabbt och enkelt!

Vår webbutik är öppen dygnet runt, passa på att klicka hem ditt nya projekt redan idag!

Vi erbjuder snabba leveranser och dessutom fri frakt vid köp över 599 kr!