Varukorg

 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 00

 

 

VANLIGA FRÅGORBetala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

Novita

Novita är ett familjeföretag som grundades 1928 i Finland och är en av de största tillverkarna av handarbetsgarn i Norden. Spinneriet i sydöstra Finland tillverkar omkring 10 miljoner garnnystan per år och grundarens barnbarnsbarn är stolta att få fortsätta föra familjeföretagets historia vidare. Företaget är i dagsläget inne på sin fjärde generation inom familjen.

Novitas ledord inom företaget är kompetent, ansvarfullt, inspirerande, målinriktat och kundnära. De vill erbjuda stunder där handarbetarna fängslas av välbefinnande och känslan av att lyckas. 

Kända garner från Novita

Vi har flera av Novitas populära garner i vårt sortiment. Upptäck Novita Nalle, Novita 7 bröder, Novita Nordic Wool med flera.

Novitas garner finns i garnkvalitéerna ull, polyamid, merinoull, bomull och finsk ull. Du kan hitta Novitas garner i kategorierna sockgarn, merinogarn, ullgarn, blandgarn och bomullsgarn.

Novitas fabrik satsar på förnybar energi och energin de använder produceras med ekomärkt vindkraft.

Ett brett sortiment av mönster

Novitas mönster visar de senaste trenderna samtidigt som de har flera tidlösa klassiker i sitt sortiment. Deras mål är att bidra med inspiration till alla som har ett handarbetsintresse. Alla Novitas garner och mönsterbeskrivningar designas i Finland.

I vårt sortiment har vi mängder av mönster till dam, barn och baby. Sticka eller virka klänningar, koftor, toppar, sockor, vantar, mössor, sjalar med mera. Dessutom passar deras garner utmärkt till heminredning.

Behöver du köpa tillbehör?

Behöver du stickor eller virknålar? I vår stora tillbehörsavdelning hittar du rundstickor, ändstickor, strumpstickor och mycket mera. Vi har även andra tillbehör som saxar, knappar, väskor och fodral. Upptäck vår stora tillbehörsavdelning på knittingroom.se.

Beställ garn och mönster från Novita på knittingroom.se

Klicka hem garn och mönster från Novita redan idag och kom igång med ditt nästa projekt!

I vår webbutik kan du enkelt klicka hem garn, mönster och tillbehör när det passar dig. Vår webbutik är öppen dygnet runt och du kan med fördel shoppa Novitas prisvärda kvalitetsgarner och mönster vart du än befinner dig.