Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29 kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy
255 artiklar
Sortera efter:
Visa fler

Tröjor & koftor för barn & baby

Det skall vara enkelt och smidigt att vara kreativ. Med vårt breda utbud av stickbeskrivning & virkbeskrivning hittar du garanterat inspiration av mängder av färger, kvalitéer, modeller och design. I denna kategori kan vi erbjuda stickbeskrivningar & virkbeskrivningar för tröjor & koftor anpassade för barn & babys. Koftor, polotröja, tröjor med tryck, babyset finns i sortimentet bland mycket annat.

Då vi värnar om kvalité så erbjuder vi ett stick och virk sortiment från välkända varumärken så som Svarta Fåret, Järbo Garn, Viking of Norway, Permin, Sandnes Garn, Hjertegarn, Cewec bland många andra. På varje produkt har du en garnåtgångstabell som gör att du lätt och enkelt kan se hur många nystan det går åt för att sticka eller virka det du vill göra. Stickbeskrivningarna & virkbeskrivningarna är alltid på svenska om inget annat anges i beskrivningen.