Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29 kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy
25 artiklar
Sortera efter:

Strumpstickor

Välkommen till Knittingroom! Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av strumpstickor, det perfekta verktyget för alla som älskar att sticka sockor, vantar och mössor.

Strumpstickor är raka stickor med spetsar i bägge ändar. På Knittingroom hittar du strumpstickor i olika material, såsom plast, trä, bambu och metall bland annat. Olika stickprojekt kräver olika strumpstickor i olika storlekar. Därför erbjuder vi ett brett utbud av strumpstickor i olika storlekar för att passa alla behov. Om du stickar tunna sockor eller tjocka mössor, så har vi strumpstickor som passar just ditt projekt.

Oavsett om du letar efter ett par nya strumpstickor för att komplettera din samling eller om du är på jakt efter den perfekta presenten till en stickentusiast, så har Knittingroom allt du behöver. Utforska vårt sortiment idag och upptäck hur du kan ta din stickning till nästa nivå med våra strumpstickor!