Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29 kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

Cewec

Upptäck danska garnleverantören Cewec.

Cewec är kända för att leverera kvalitetsgarner och deras mönster och garner är mycket populära på garnmarkanden.

Kända garner från Cewec

Företaget har många älskade garner och i deras breda garnsortiment hittar du bland annat garnerna Papyrus, Tibet, Cottonwood, Bamboo bloom, och Dolce.

Cewec får ständigt in nya garner och mönster och är noga med att följa garntrenderna för att kunna leverera garn och stickbeskrivningar efter handarbetarnas önskemål.

Ekologiskt garn i sitt garnsortiment

Cewec har även ekologiska garner i sitt sortiment där garnet Jeans är ett mycket populärt garn. Garnet Jeans är ett miljövänligt garn som är tillverkat av 100 % återvunna jeans och har en mycket bekväm handkänsla. Ett mjukt garn som passar till alla möjliga slags plagg.

Sticka i ett garn som sparar på miljön och naturens resurser, se vårt sortiment av ekologiska och återvunna garner.

Levererar olika garnkvalitéer

Cewecs garner finns i garnkvalitéerna kid mohair, akryl, 100% återvunnen bomull, 100% ekologisk bomull, polyamid, bomull, silke, jak ull, bambu, ull, microfibrer, viskos, lin med flera.

I Cewecs breda sortiment kan du hitta blandgarn, bomullsgarn, ekologiskt och återvunnet garn, mohairgarn, akrylgarn, bambugarn, merinoullgarn och ullgarn.

Ett brett sortiment av mönster

I Cewecs breda mönstersortiment hittar du beskrivningar till dam, barn och baby. Det finns även mönster om du vill sticka filtar, accessoarer och mycket mera.

Sticka en härlig värmande tröja till dam eller en söt somrig topp till barn, Cewec har en mängd olika mönster som lämpar sig för alla årstider.

Beställ Cewecs garner i vår onlinebutik

Vi har flera av Cewecs älskade garner i vår webbbutik. På knittingroom.se har vi öppet dygnet runt så att du kan shoppa hem garn, mönster och tillbehör när det passar dig!

Kom igång med ditt nya projekt redan idag och kika in Cewecs breda sortiment.