Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29 kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy
25 artiklar
Sortera efter:

Sockgarn

I denna underbara kategori har vi samlat alla våra sockgarner! Det mest klassiska man kan sticka är ju faktiskt ett par sockor. Vi erbjuder ett brett sortiment av sockgarner i olika utformningar, fiber, färger och grovlekar.

Ett garn som passar utmärkt för sockor

Våra sockgarner är förstärkta på så sätt att de får egenskaper som gör att de passar perfekt till sockor. De är behandlade så att de klarar av att tvättas i tvättmaskin utan att de krymper och de flesta av dem innehåller även polyamid som gör att strumporna blir extra slitstarka och tåliga för friktion. Strumpgarnerna har alltså egenskaper och fördelar som gör att de passar perfekt till strumpor. Dina sockar kommer därför att hålla år efter år!

Ett garn som du både kan sticka och virka i

Sockgarnerna passar utmärkt till både stickning och virkning och de flesta sockgarnerna har superwashbehandlats vilket innebär att garnerna tål maskintvätt på upp till 40 grader utan minsta tvättpåverkan varken när det gäller färg eller passform. Därför passar sockgarnerna särskilt bra till vardagligt bruk.

Strumpgarnerna finns i en mängd olika variationer, allt från stilrena och enfärgade till flerfärgade i härliga pasteller. Sticka sockor efter smak och tycke, vi har garnet för dig! Vi tycker att det mysigaste som finns en kall vintermorgon är att sätta på sig ett par hemmastickade sockor som värmer gott om fötterna. Vi har en mängd sockmönster till både dam, herr, barn och baby.

Raggsocksgarn,ett garn specialiserat för raggsockor

Dessutom har vi raggsocksgarn som lämpar sig perfekt när du ska sticka eller virka raggsockor. Vi har flera populära raggsocksgarner i vårt stora garnsortiment som är speciellt anpassade för raggsockor. Se alla våra kvalitativa och prisvärda raggsocksgarner på knittingroom.se.

Sticka och virka annat än sockor i sockgarn

Sockgarnerna passar dessutom utmärkt till att sticka och virka exempelvis tröjor, mössor, vantar och halsdukar i. Ett tips är att sticka eller virka ett par sockor och ge bort som gåva till någon du tycker om. Att sticka sockor är inte så avancerat, det blir personligt och det skapar stor glädje när mottagaren ska använda dem. 

Levereras av flera välkända leverantörer

I vårt breda garnsortiment har vi sockgarn från kända garnleverantörer så som Järbo Garn, Svarta Fåret, Schachenmayr, Viking of Norway, Novita med flera!

Vi tar dessutom in spännande nya sockgarner kontinueligt så håll utkik hos oss på knittingroom.se. 

Ett brett utbud av mönster lämpade för sockgarn

Vi erbjuder ett brett sortiment av sockgarner till både dam, herr, barn och baby. Sticka allt från varma raggsockor till sockor  i våra underbara reflexgarner med reflextråd som lyser upp i vintermörkret.

Sockmönstren finns i en mängd olika variationer och vi har allt från raggsockor till knästrumpor. Dessutom finns sockgarnerna i en mängd olika kulörer vilket gör att dina sockor blir personliga efter ditt eget tycke och smak.

Vi har mängder av beskrivningar för att sticka och virka stilrena och mönstrade sockor i vårt sortiment, vi har en mängd olika sockmotiv för allas smak och tycke. Vi har även sockmönster som lämpar sig bäst till en viss årstid eller högtid. Däribland finns allt från strumpor med söta påskmotiv till snögubbar och tomtar

Missa inte att våra strumpgarner dessutom går att sticka exempelvis tröjor, mössor, vantar och halsdukar i. Se hela vårt sortiment med sockor och tofflor på knittingroom.se.

Behöver du strumpstickor?

Missa inte att köpa strumpstickor när du ska sticka dina nya sockor! Vi har även ett brett tillbehörssortiment där kan du hitta allt från stickor till sticktillbehör och övriga tillbehör. Se hela vårt stora tillbehörssortiment under kategorin tillbehör.

Kom igång med ditt nya projekt!

Vi levererar prisvärda sockgarner direkt från lagerhyllan hem till dig. Handla bekvämt när det passar dig, vår webbshop är öppen dygnet runt. Handla sockgarn till låga priser redan idag!