Läs mer om cookies

Varukorg

Sockgarn

I denna kategori har vi samlat alla våra sockgarner! De allra mest klassiska man kan sticka är ju faktiskt ett par sockor. Vi erbjuder ett brett sortiment av sockgarner i olika utformningar, fiber, färger och grovlekar.

Ett garn som passar utmärkt för sockor

Våra sockgarn är förstärkta på så sätt att de får egenskaper som gör att de passar perfekt till sockor.

De är behandlade så att de klarar av att tvättas i tvättmaskin utan att de krymper och de flesta av sockgarnerna innehåller även polyamid som gör att strumporna blir extra slitstarka och tåliga för friktion.

Strumpgarnerna har alltså egenskaper och fördelar som gör att de passar perfekt till strumpor. Dina sockar kommer därför att hålla år efter år!

Ett garn som du både kan sticka och virka i

Våra sockgarner passar utmärkt till både stickning och virkning.

De allra flesta sockgarnerna är superwashbehandlatde vilket innebär att garnerna tål maskintvätt på upp till 40 grader utan minsta tvättpåverkan varken när det gäller färg eller passform. Därför passar sockorna särskilt bra till vardagligt bruk.

Garnerna finns i en mängd olika variationer, allt från stilrena och enfärgade till flerfärgade i härliga pasteller.

Sticka sockor efter eget smak och tycke, oavsett vad du gillar så har vi garnet för dig!

Vad är inte mysigare än ett par värmande stickade sockor en kall vintermorgon? Sticka ett par sockor som värmer gott om fötterna.

Vi har sockmönster till både dam, herr, barn och baby.

Raggsocksgarn,ett garn specialiserat för raggsockor

Dessutom har vi raggsocksgarn som lämpar sig perfekt när du ska sticka eller virka raggsockor. Vi har populära raggsocksgarner som garnsortiment med garner som är speciellt anpassade för raggsockor.

Se alla våra kvalitativa raggsocksgarner till bästa pris här!

Sticka och virka annat än sockor i sockgarn

Sockgarnerna passar dessutom utmärkt till att sticka och virka exempelvis tröjor, mössor, vantar och halsdukar i. 

Levereras av flera välkända leverantörer

I vårt breda garnsortiment har vi sockgarn från kända sockgarnarnsleverantörer så som Järbo Garn, Svarta Fåret, Schachenmayr, Viking of Norway, Austermann, TeeTee, Cewec, Novita med flera!

Vi får dessutom in spännande nyheter inom sockgarn och raggsocksgarn kontinuerligt så håll utkik hos oss på knittingroom.se. 

Ett brett utbud av mönster lämpade för sockgarn

Vi erbjuder ett brett sortiment av sockgarner till både dam, herr, barn och baby.

Sticka allt från varma raggsockor till sockor  i våra underbara reflexgarner med reflextråd som lyser upp i vintermörkret.

Sockmönstren finns i en mängd olika variationer och i vårt breda sortiment har vi allt från raggsockor till knästrumpor.

Dessutom finns sockgarnerna i en mängd olika kulörer vilket gör att dina sockor blir personliga efter ditt tycke och smak.

Ett tips är att sticka eller virka ett par sockor för att ge bort som gåva. Att sticka sockor är inte så avancerat, det blir personligt och det skapar stor glädje när mottagaren ska använda dem.

Vi har mängder av sockmönster för att sticka och virka stilrena och mönstrade sockor i vårt sortiment, vi har en mängd olika sockmotiv för allas smak och tycke.

Vi har även sockmönster som lämpar sig bäst till en viss årstid eller högtid. Däribland finns allt från strumpor med söta påskmotiv till snögubbar och tomtar Se alla våra sockbeskrivningar här, vi har vad du söker oavsett om du vill sticka sockor, tofflor eller raggsockor!

Behöver du strumpstickor?

Missa inte att köpa strumpstickor när du ska sticka dina nya sockor.

Vi har även ett brett tillbehörssortiment där kan du hitta allt från stickor till sticktillbehör och övriga tillbehör. Se hela vårt stora tillbehörssortiment här!

Vi levererar prisvärda sockgarner direkt från lagerhyllan hem till dig. Handla bekvämt när det passar dig, vår webbshop är öppen dygnet runt.

Vi erbjuder snabba leveranser, fri frakt vid köp över 599 kr och alltid 14 dagars öppet köp och returrätt.

Handla sockgarn till låga priser redan idag!

Recensioner av våra sockgarner

Jag tycker att Järbo Raggi är ett bra sockgarn som är enkelt att arbeta med och ger ett fint och varmt resultat. /Monica

Stickade ett par sockar i Sox Maxi Multi och är nöjd med slutresultatet. Härlig färg! /Emelie

Jag stickade ett par raggsockor i garnet Sox som jag gav bort i julklapp förra året. Det blev en väldigt uppskattad gåva och garnet var enkelt att sticka i. Jag har beställt hem fler nystan så att jag kan göra liknande i år till andra bekanta. / Nathalie