Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29 kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

Du Store Alpakka

Vill du sticka i ullgarn som inte kliar och är temperaturreglerande? Då är alpackagarn något för dig!

Det norska företaget Du Store Alpakka är Norges främsta specialister på exklusivt handstickningsgarn tillverkat av alpackafibrer och företaget levererar ett brett urval av garn i mycket hög kvalitet.

Du Store Alpakka är en garngrossist som grundades 1999 då Du Store Alpakkas grundare köpte in alpackaull från Peru och marknadsförde detta exklusiva material på ett fantastiskt sätt med stor kärlek. Populariteten av garnkvalitén ökade snabbare än vad någon hade föreställt sig och står fortfarande på tillväxt och drivs på samma sätt som kärnverksamheten gjorde.

I dagsläget är Du Store Alpakka fortfarande den enda garngrossisten i Norge som är specialiserad på alpackagarn. Företaget är väldigt engagerade och levererar garn av högsta kvalité.

Alpackaullen kommer från kameldjuret alpacka

Alpackaullen kommer från kameldjuret alpacka vars ull är mycket fin och mjuk och har långa silkesglänsande fibrer. Djuret avlas för sin fina päls vars hår är en av världens mest exklusiva fibrer och har fantastiska egenskaper.

Du Store Alpakka har byggt och driver en skola i Anderna

Dessutom har garngrossisten Du Store Alpakka byggt en skola som de nu driver uppe i Anderna som ger utbildning åt de fattiga herdebarnen. Detta som tack till alla de fantastiska människorna som bor nära sin alpackaflock högt upp i Anderna. Skolan finansieras genom att av varje nystan som sålts så går en viss del av intäkten till att driva skolan och ge en bättre framtid till de fattiga herdebarnen. Ett av deras ledord är kvalité i kombination med goda gärningar, ett väldigt fint initiativ tycker vi!

Du Store Alpakka – en del av House of Yarn

Under 2012 tog House of Yarn över Du Store Alpakka, Nordens ledande leverantör av garn och tillbehör till handstickning. I House of Yarn ingår förutom Du Store Alpakka även Dale Garn med flera. Deras varumärken säljs i utvalda butiker samt online i webbutiker i Sverige, Norge och Danmark.

Hos oss på Knittingroom hittar du en mängd olika kvalitetsgarner från både Du Store Alpakka och Dale Garn.

Kända garner från Du Store Alpakka

I vårt garnsortiment har vi flera garner från Du Store Alpakka, här hittar du garnerna Alpakka Wool, Garn Faerytale, Bling med flera.

Du Store Alpakka levererar kvalitetsgarn i garnkvalitéerna 100% ren alpacka, alpacka, ren ny ull, 100% finaste alpacka, polyester med flera. Du hittar deras garner i kategorierna alpackagarn, syntetgarn och ullgarn på vår webbsida.

Ett brett sortiment av mönster

Designavdelningen på Du Store Alpakka levererar allt från skisser till färdiga modeller. Eftersom alpackagarn är temperaturreglerande kan plagg stickade, virkade eller tovade i garnkvalitén alpacka användas året runt. Detta gör att användandet av plaggen blir väldigt mångsidigt och passa lika bra oavsett om det är vår, sommar, höst eller vinter.

Eftersom alpackaullen andas kommer den att svalka dig en varm sommardag samtidigt som den kommer att värma dig en frostig vinterdag. Därför passar alpackaullen utmärkt till tröjor, klänningar, kjolar, koftor, vantar, babyset, jackor och mycket mera. Sticka plagg till dam, barn och baby eller tova tofflor i våra underbara alpackagarner. Kom igång med ditt nästa projekt redan idag!

Beställ garn och mönster från Du Store Alpakka i vår onlinebutik

Klicka hem garn från Du Store Alpakka redan idag och upplev den fantastiska kvalitén och alla fördelar som finns med lyxkvalitén alpacka.

Shoppa när det passar dig! Vår webbutik är öppen dygnet runt och du kan med fördel shoppa Du Store Alpakkas kvalitetsgarner och mönster vart du än befinner dig. Låt dig inspireras hos oss på knittingroom.se.