Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29 kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

Lang Yarns

Upptäck varumärket Lang Yarns, en av de ledande leverantörerna globalt som har varit verksamma inom garnbranschen sedan 1867.

Företaget kommer från Schweiz och är ett familjeföretag som gått i arv i generationer. Företaget finner mycket inspiration till garn och mönster från naturen och deras garner som är i allra högsta kvalité säljs över hela världen.

Lang Yarns överraskar oss varje säsong med att erbjuda trendiga garner och matchande beskrivningar. De erbjuder allt från klassiska garner och mönster till garn och mönster som visar oss de allra senaste trenderna.

Kända garner från Lang Yarns

Företaget har många älskade garner i sitt sortiment där ibland Lino, Amira, Jawoll med flera. Garnerna finns i garnkvalitéerna ull, nylon, lin, bomull, polyamid, alpacka, merinoull med flera.

I Lang Yarns sortiment finns blandgarn, lingarn, sockgarn, alpackagarn med flera. De får ständigt in nya spännande garnnyheter anpassade efter marknadens efterfrågan.

Ett brett sortiment av mönster

I deras breda mönstersortiment finner du ett brett utbud av beskrivningar, allt från klassiska plagg och accessoarer till trendiga beskrivningar för dam. Sticka allt från en värmande mössa till en trendig tröja, vi har en mängd olika dammönster från Lang Yarns som lämpar sig för alla åldrar och alla årstider.

Spåra ditt garn

Lang Yarns ger dig även möjligheten att kunna spåra utvalda produkter tillbaka till sitt ursprung, hela vägen tillbaka till fåren. På deras hemsida under kategorin ”Trace you yarn” kan du med hjälp av garnets produktnummer, produktnamn samt färgämne på ullen spåra nystanets ursprung. På så sätt kan du lära dig mer om gården, fåren och processerna som ullen har passerat.

Beställ Lang Yarns garner och mönster i vår onlinebutik

Vi har flera av Lang Yarns älskade garner i vår webbutik. På Knittingroom.se har vi öppet dygnet runt så att du kan shoppa hem garn när det passar dig! Kom igång med ditt nya projekt redan idag och kika in Lang Yarns sortiment på knittingroom.se!