Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29 kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy
169 artiklar
Sortera efter:
Visa fler

Pysselset

Välkommen till Knittingroom! Hos oss hittar du ett brett utbud av kreativa pysselset. Det finns pysselset som passar de vuxna men också pysselset för barn. Vi har allt från pyssel som passar perfekt för mysiga hemmakvällar till roliga aktiviteter att göra tillsammans med barnen.

I vårt sortiment finns olika typer av pysselset med olika innehåll i boxarna. För högtider såsom jul och påsk finns det pysselset med allt du behöver för att skapa fantastiska dekorationer. Om du är en djurvän kan du prova våra pysselset för att skapa en fågelmatare eller ett vackert vindspel. Om du vill prova på vävning så har vi vävramar med garn i olika färger och om du vill skapa en personlig present kan du välja vårt pysselset för att göra vänskapsarmband.

Alla våra pysselboxar innehåller allt du behöver för att fullända pysslet, inklusive instruktioner och allt material. Ta en titt på vårt sortiment av pysselset och upptäck den kreativa sidan av dig själv!