Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29 kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

Lys upp i mörkret med reflexgarn

Prisvärda reflexgarner från Järbo Garn och Viking of Norway. Underbara reflexgarner som hjälper dig att lysa upp i höst- och vintermörkret. Sticka mössor, vantar, halsdukar och tröjor i slitstarkt och värmande reflexgarn.

Reflexgarn

Nu kan din stickning även fylla en livsviktig funktion! När det blir mörkare ute är det extra viktigt att vi gör oss synliga i mörkret. Risken att bli påkörd av en bil är tre gånger så stor i mörker som i dagsljus. Gör vad du kan för att synas i trafiken, med hjälp av vårt reflexgarn lyser du upp i höst- och vintermörkret.

Reflexgarnerna har reflextråd spunnet i sig som reflekterar i ljuset från bilens strålkastare vilket gör att du syns. Reflexplagg är därmed ett bra komplement till vanliga reflexer, men vanliga reflexer bör alltid bäras i kombination med reflexplagg för ökad säkerhet. Garnet passar utmärkt att sticka ytterplagg i så som vantar, mössor, halsdukar och mycket mer i.

Levereras av välkända leverantörer

Vi erbjuder reflexgarn från kända leverantörer så som Viking of Norway och Järbo Garn. Garnerna finns i en mängd olika kulörer allt från dova mörkare toner till härliga färgglada färger. 

Ett brett utbud av mönster lämpade för reflexgarn

I vårt sortiment har vi många beskrivningar i reflexgarn och vi får ständigt in nya spännande nyheter. Ge bort ett reflexplagg i present till någon du bryr dig om eller sticka för din egen säkerhet!

Reflexplagg kan användas i mångsidigt bruk och passar lika bra i vardagen påväg till skolan eller jobbet som en eftermiddag i löparspåret. Vi har mönster som passar till dam, herr och barn och även till ditt husdjur.

Värna om det du håller kärt och sticka lysande plagg. Vad blir ditt nästa projekt? En värmande mössa, en reflexväst, en filt, en halsduk, ett pannband, ett par vantar eller varför inte ett par torgvantar? Vi har allt detta och mycket mer i vårt breda mönstersortiment!

Behöver du tillbehör för att komma igång med ditt handarbete?

Behöver du stickor för att komma igång med ditt projekt? Du har väl inte missat att vi på varje beskrivning har skrivit vilka stickor vi rekommenderar. Detta för att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt handarbete.

Passa på att köpa stickor, sticktillbehör och andra tillbehör så som saxar och belysningshjälpmedel. Vi har dessutom andra reflextillbehör så som reflexknappar, reflexband och reflextejp.

Kom igång med ditt livsviktiga projekt!

Handla garn, mönster och tillbehör till bästa pris och se till att komma igång med ditt livsviktiga projekt redan idag. Handla tryggt, säkert och bekvämt i vår webbutik, butiken som alltid är öppen!