Läs mer om cookies

Varukorg

Lys upp i mörkret med reflexgarn

Prisvärda reflexgarner från Järbo Garn och Viking of Norway. Underbara reflexgarner som hjälper dig att lysa upp i höst- och vintermörkret. Sticka mössor, vantar, halsdukar och tröjor i slitstarkt och värmande reflexgarn.

Reflexgarn

Nu kan din stickning även fylla en livsviktig funktion! När det blir mörkare ute är det extra viktigt att vi gör oss synliga i mörkret. Risken att bli påkörd av en bil är tre gånger så stor i mörker som i dagsljus. Gör vad du kan för att synas i trafiken, med hjälp av vårt reflexgarn lyser du upp i höst- och vintermörkret.

Reflexgarnerna har reflextråd spunnet i sig som reflekterar i ljuset från bilens strålkastare vilket gör att du syns. Reflexplagg är därmed ett bra komplement till vanliga reflexer, men vanliga reflexer bör alltid bäras i kombination med reflexplagg för ökad säkerhet. Garnet passar utmärkt att sticka ytterplagg i så som vantar, mössor, halsdukar och mycket mer i.

Levereras av välkända leverantörer

Vi erbjuder reflexgarn från de kända leverantörerna Viking of Norway och Järbo Garn. Garnerna finns i en mängd olika kulörer allt från dova mörkare toner till härliga färgglada. 

Ett brett utbud av mönster lämpade för reflexgarn

I vårt sortiment har vi många beskrivningar i reflexgarn och vi får ständigt in nya spännande nyheter. Ge bort ett reflexplagg i present till någon du bryr dig om eller sticka för din egen säkerhet! Reflexplagg kan användas i mångsidigt bruk och passar lika bra i vardagen påväg till skolan eller jobbet som en eftermiddag i löparspåret. Vi har reflexmönster som passar till dam, herr och barn och även till ditt husdjur. Värna om de du håller kärt och sticka lysande plagg. Vad blir ditt nästa projekt? En värmande mössa? en reflexväst? en filt? en halsduk? ett pannband? en krage? ett par vantar eller ett par torgvantar? vi har allt detta och mycket mer!

Behöver du tillbehör?

Behöver du stickor för att komma igång med ditt projekt? Du har väl inte missat att vi på varje mönster har skrivit vilka stickor vi rekommenderar. Detta för att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt handarbete. Passa på att köpa stickor, sticktillbehör och andra tillbehör så som saxar och sytillbehör. Vi har dessutom andra reflextillbehör så som reflexknappar, reflexband och reflextejp.

Handla i vår onlinebutik till bästa pris och se till att komma igång med ditt livsviktiga projekt redan idag! Vi erbjuder 24 timmars expressleverans och alltid fri frakt vid köp över 599 kr. Dessutom har vi 14 dagars öppet köp och returrätt.

Recensioner av våra reflexgarner

Jag stickade en mössa i garnet Viking Reflex till mitt barnbarn. Valde en härlig lila kulör eftersom det är hennes favoritfärg. Hon tyckte den var väldigt fin och jag känner mig tryggare när hon går till skolan. /Monica

Jag väntar mitt första barn i år och stickar en filt i reflexgarn som ska vara i vagnen. Ett härigt garn att sticka i och känns bra att det fyller en livsviktig funktion. /Julia

Jag har stickat ett pannband till mig själv i garnet Järbo Reflex. Längtar tills det blir något mörkare på eftermiddagarna så jag kan använda det oftare. Gillar att reflexplagg känns moderna! Både trygghet och säkerhet i ett. /Rebecka