Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29 kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy
47 artiklar
Sortera efter:
Visa fler

Köp garn- och sticktillbehör från Muud till bästa pris!

Vi anser att dina hobbyprojekt förtjänar bästa möjliga förvaring. Muud är ett danskt livsstilsvarumärke, djupt rotat i det skandinaviska tänkesättet.

Muud designar vackra premiumlädertillbehör som är gjorda för att hålla i många år. Muud har skapat en snygg kollektion för att hålla dina viktiga stick- och virkade tillbehör säkra. Varje väska är utrustad med snygga detaljer och praktiska fickor för att ge dig gott om plats för dina accessoarer – vilket gör det enkelt att ta med dig dina stickprojekt vart du än går.

Alla produkter från Muud är designade för att ge dig bästa möjliga urval. Muud utökar ofta sina kollektioner så att du kan hitta nya och spännande produkter att välja mellan. Det finns en stor variation i de material som kunder gillar att arbeta med och därför siktar Muud på att sätta ihop kollektioner med plats för alla. Väskorna är gjorda för användning och därför har varumärket alltid funktionalitet i fokus. Funktionalitet handlar också om att hålla ordning på dina verktyg och därför designar Muud även mindre väskor, lådor och fodral för organisering och skydd.

Produkterna från Muud är gjorda av indiskt läder och bearbetade med premiummaterial för att säkerställa bästa kvalitet.