Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29 kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy
3 artiklar
Sortera efter:

DMC

Garnproducenten DMC är specialiserade på broderigarn, virkgarn och stickgarn och deras historia sträcker sig ända tillbaka till 1746. Företaget grundades i Frankrike och förkortningen står för Dollfus-Mieg and Company. Deras kvalitetsgarner säljs över hela världen och DMC är en av de ledande producenterna inom tillverkning av textilprodukter, trådar och garn.

Genom att ha arbetat med tillverkning av garner under århundranden har företaget goda kunskaper och erfarenheter av att tillverka garn av högsta kvalité. Dessutom är deras garner mycket prisvärda.

Broderigarn

Hos oss på Knittingroom kan du framför allt köpa DMC populära broderigarner och vi kan varmt rekommendera dessa om du ska brodera. Garnerna finns i en mängd olika varianter och kvalitéer och är lätta att arbeta med.

Vi har broderigarn i en mängd olika kvalitéer där du bland annat kan hitta moulinégarn, bomullsgarn med lurex, metallgarn, pärlgarn med flera. Dessutom säljs flera broderikit innehållande broderigarn i en mängd olika nyanser, perfekt om du ska brodera ett alster med många olika kulörer. Se alla våra broderimönster.

Virkgarn

Letar du efter ett garn till virkning? DMC är kända för sina virkgarner som finns i många härliga kulörer. Vi erbjuder DMC’s virkgarner i olika bomullskvalitéer eftersom det enklaste att virka i är just bomullsgarn. Du kan se alla våra bomullsgarner på knittingroom.se.

Det finns även färdiga paket innehållande flera olika färger, perfekt att ge bort som gåva till virkentausiasten!

Du kan med fördel köpa ditt virkgarn hos oss, se hela vårt utbud av virkgarn på knittingroom.se. Vi erbjuder ett brett utbud av virkgarner, snabba leveranser och garn till bästa pris!

Missa inte att köpa virknålar så att du kan komma igång med ditt projekt så snart som möjligt.

Stickgarn

I vårt sortiment finns även DMC’s bomullsgarner som är lämpade för stickning. DMC har lång erfarenhet inom garnproduktion, därför kan du vara helt säker på att garnet eller garnkittet du köper är av bästa kvalité.

Kända garner från DMC

DMC’s garner håller väldigt hög kvalité. i DMC's sortiment kan du bland annat hitta garnerna Petra, DMC Moulinégarn, DMC Étoile, DMC pärlgarn, DMC Metallgarn, Hardangergarn, DMC Coloris med flera. Några av garnerna lämpar sig enbart för broderi och några för stickning eller virkning.

Mönsterböcker

Söker du beskrivningar från DMC? Ett tips är att köpa deras mönsterböcker innehållande flera olika mönster.

Det finns både mönsterböcker för broderi och virkning med hardanger, korsstygn med mera. Mönsterhäftena finns i en mängd olika motiv som lämpar sig till både stora som små. Se alla våra mönsterböcker och häften i vår onlinebutik.

Dessutom kan du ta del av DMC´s egen färgkarta där du tydligt får en överblick på nyanserna av DMC´s kvalitetsgarner.

Beställ ditt DMC garn online – snabbt och enkelt!

Älskar du att brodera eller virka? Söker du inspiration inför nästa projekt med hjälp av DMC´s mönsterböcker? Passa på att klicka hem ditt nya projekt redan idag! Vår webbutik har öppet dygnet runt så att du kan handla när det passar dig.