Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29 kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

Permin

År 1854 grundades Permin i Köpenhamn i Danmark. Under årens gång utvecklades företaget till att bli den främsta producenten av handarbeten till hela världen. Företaget går under namnet Permin of Copenhagen – Danish Needlework som marknadsförs världen över. Under 30-talet startade Permin en export till Sverige av broderier och det första utländska dotterbolaget Carl Permin AB grundades därmed år 1942 i Sverige i Knittingrooms hemstad Borås. Därefter startades även andra dotterbolag i Norge och Tyskland för att kunna ge rätt service åt kunderna i respektive land.

I dagsläget sysselsätter Permin 80 anställda och mängder av handarbetare världen över. Varje år producerar företaget ca 300-400 nya produkter som exporteras till hela världen. Permin är en totalleverantör och levererar allt från broderier, broderikit, vävar, tillbehör, garn, mönster med mera.

Kända garner från Permin

Företaget har många älskade garner och i deras breda garnsortiment hittar du bland annat garnerna Angel, Esther, Emma, Alice och många fler. De får ständigt in nya garner och mönster och deras designers är noga med att följa målgruppens efterfrågan.

Levererar olika garnkvalitéer

Permins garner finns i garnkvalitéerna ull, bomull, kid mohair, silke, alpacka, polyamid, merinoull, shetlandsull, med flera. I Permins breda sortiment kan du hitta blandgarn, bomullsgarn, ullgarn, alpackagarn, merinoullgarn med flera.

Ett brett sortiment av mönster

I Permins mönstersortiment hittar du beskrivningar till dam, barn och baby. Sticka en cardigan, en tröja, en jacka, en kofta, vantar, handledsvärmare, sjalar, halsdukar, ponchos, mössor, halsvärmare med mera. Permin har en mängd olika mönster som lämpar sig för alla årstider.

Beställ Permins garner i vår onlinebutik

Vi har flera av Permins garner och mönster i vår webbbutik. På knittingroom.se har vi öppet dygnet runt så att du kan shoppa hem garn, mönster och tillbehör när det passar dig!