Läs mer om cookies

Varukorg

77 artiklar
Sortera efter:

Blandgarn

Är du ute efter ett garn med flera kombinerade egenskaper? då är ett blandgarn rätt garn för dig.

Genom att kombinera olika garnmaterial kan man få fram nystan med fler fördelaktiga egenskaper än vad garnkvalitéerna hade var för sig.

Syftet till att man blandar ursprungsgarnet med andra kvalitéer kan vara att garnet ska bli mer mjukt, hålla formen bättre, få en annan struktur med mera.

Genom att kombinera olika material kan man få fram flera egenskaper i ett och samma plagg och lösningen på detta problem är att använda sig av just ett blandgarn.

Kombinationen av bomull och lin skapar plagg som är svalare och därför mer lämpat för sommarplagg medan en kombination av bomull och akryl skapar plagg som är värmande, mjukt, slitstarkt och passar utmärkt att sticka sockor i.

Beroende på vilken kvalité man kombinerar bomull med i detta fall kan man få fram nystan med helt olika förmågor och egenskaper.

Levereras av flera välkända leverantörer

Vi har ett brett utbud av blandgarner till bästa kvalité.

Hos oss hittar du blandgarn i många olika färger och grovlekar till låga priser. Vi får löpande in spännande nyheter från välkända leverantörer så som Cewec, Viking of Norway, Phildar, Permin, Katia, Järbo Garn, Lang Yarns och många fler.

Ett brett utbud av mönster lämpade för blandgarn

I vårt sortiment har vi blandgarner lämpade till olika stick- och virkmönster, allt från strumpor till polotröjor.

Fördelen med att välja ett garn med blandad garnkvalitet är att möjligheten att kunna använda garnet till olika projekt växer och vi kan därför erbjuda en bred variation av mönster om du vill sticka eller virka i blandgarn.

Vi har garnblandningar i akryl, bomull, ull, polyamid, nylon, mohair, silke, merinoull, alpacka, polyester, elestan, reflextråd, bambu, lin, viskos, lyocell med flera.

Vi levererar billigt garn direkt från lagerhyllan hem till dig. Handla bekvämt när det passar dig, vår webbshop är öppen dygnet runt.

Vi erbjuder snabba leveranser, fri frakt vid köp över 599 kr och alltid 14 dagars öppet köp och returrätt.

Behöver du tillbehör?

Missa inte att köpa tillbehör till ditt projekt! Vi har ett brett tillbehörssortiment för handarbetaren.

Behöver du stickor eller virknålar? Eller är du i behov av andra sticktillbehör så som knappar, accessoarer och spännen? Missa inte ett besök i vår breda tillbehörskategori.

Vi erbjuder dessutom produkter som underlättar för dig i ditt projekt så som väskor, fodral, belysningshjälpmedel och en mängd andra tillbehör.

Besök vår stora tillbehörsavdelning här!

Recentioner av våra blandgarner

Jag stickade en tröja i Phil Partner 3,5 till min son. Den har kommit till stor användning. /Anette

Jag har stickat en tröja i garnet Esther till mig själv, den kommer att användas mycket när det blir kyligare väderlag. Jag behövde hjälp att komma vidare i mitt pågående projekt och fick bra service när jag kontaktade er kundtjänst, tack för det. /Kristina

Älskar mina strumpor som är stickade i Järbo Raggi, de har jag haft i flera år och tvättat massor av gånger och de ser fortfarande fina ut. Härliga färger också är ett stort plus, ska sticka mig ett par till. /Maja