Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29 kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy
87 artiklar
Sortera efter:
Visa fler

Blandgarn

Är du ute efter ett garn med flera kombinerade egenskaper? då är ett blandgarn rätt garn för dig. Genom att kombinera olika garnmaterial kan man få fram nystan med fler fördelaktiga egenskaper än vad garnkvalitéerna hade var för sig.

Syftet till att man blandar ursprungsgarnet med andra garnkvalitéer kan bero på att man önskar att garnet ska bli mjukare, att det ska hålla formen bättre, att det ska få en annan struktur eller av helt andra anledningar.

Genom att kombinera olika material kan man få fram flera egenskaper i ett och samma plagg och lösningen på detta problem är att använda sig av just ett blandgarn.

Kombinationen av bomull och lin skapar plagg som är svalare och därför mer lämpat för sommarplagg medan en kombination av bomull och akryl skapar plagg som är värmande, mjuka och slitstarka vilket passar utmärkt att använda när du ska sticka sockor.

Beroende på vilken kvalité man kombinerar bomullen med som vi beskrev ovan, kan man få fram nystan med helt olika förmågor och egenskaper.

Levereras av flera välkända leverantörer

Vi har ett brett utbud av blandgarner i bästa kvalité. Hos oss hittar du blandgarn i många olika färger och grovlekar till låga priser. Vi får löpande in spännande nyheter från välkända leverantörer så som Cewec, Viking of NorwayPermin, Katia, Järbo Garn, Lang Yarns och många fler.

Ett brett utbud av mönster lämpade för blandgarn

I vårt sortiment har vi blandgarner lämpade till olika stick- och virkmönster, allt från strumpor, damtoppar, herrtröjor, barntröjor och mycket mer.

Fördelen med att välja ett garn med blandad garnkvalitet är att möjligheten att kunna använda garnet till flera olika handarbetsprojekt växer och vi kan därför erbjuda en bred variation av mönster om du vill sticka eller virka i blandgarn.

Vi har garnblandningar i akryl, bomull, ull, polyamid, nylon, mohair, silke, merinoull, alpacka, polyester, elestan, reflextråd, bambu, lin, viskos, lyocell med flera.

Behöver du tillbehör till ditt handarbete?

Missa inte att köpa tillbehör till ditt projekt! Vi har ett brett tilbehörssortiment för handarbetaren som kan vara nödvändiga för att du ska komma igång med just ditt projekt.

Behöver du stickor eller virknålar? Eller är du i behov av andra sticktillbehör så som knappar, accessoarer och spännen? Missa inte att besöka vår avdelning med tillbehör.

Vi erbjuder dessutom produkter som underlättar för dig i ditt projekt så som väskor, fodral, belysningshjälpmedel och en mängd andra tillbehör.

Besök vår stora tillbehörsavdelning här!

Kom igång med ditt nya projekt!

Handla blandgarn i vår webbutik och kom igång med ditt nya projekt! Vi levererar garn, mönster och tillbehör till bästa pris direkt från lagerhyllan hem till dig. Handla bekvämt när det passar dig, vår webbshop är öppen dygnet runt.