Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29 kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy
2 artiklar
Sortera efter:

Knittingroom

Upptäck vårt eget varumärke Knittingroom! Knittingroom är ett av Sveriges största distanshandelsföretag inom handarbete och sortimentet består av garn, mönster och tillbehör från välkända leverantörer.

Företaget ägs av AMA Group i Borås AB som är en ledande e-handelsgrupp i Norden med varumärkena Ateljé Margaretha, Knittingroom, Linea och Åshild.

Knittingroom grundades år 2010 och är ett systerbolag till Ateljé Margaretha, nordens ledande distanshandelsföretag inom broderi och handarbete som har varit aktivt sedan 1959. I deras sortiment finns det tusentals broderier från kända leverantörer så som Cewec, Dufin, Demensions med flera.

Knittingrooms kontor

AMA Groups huvudkontor och lager ligger i Viared med en yta på cirka 6500 kvadratmeter. Knittingrooms garner och mönster säljs både online i Sverige, Norge, Danmark och Finland samt i en fysisk butik på Bryggaregatan i Borås, staden där företaget grundades.

På kontoret i Viared arbetar VD, chefer, inköpare, ekonomer, webbdesigners, marknadskommunikatörer, kundtjänstmedarbetare med flera. Dessutom har företaget daglig kontakt med översättare runt om i Norden som är behjälpliga med översättningar som rör all typ av skriftligt material. Om du har några frågor och funderingar tveka inte på att kontakta vår kunniga kundtjänstpersonal, du hittar våra kontaktuppgifter på vår hemsida.

Knittingrooms egna kvalitetsgarner och mönster

Vi utvecklar egna produkter till bästa pris. De mest kända garnerna i Knittingrooms garnsortiment är våra älskade garner Sofie och Frida. Men vi har även andra garner i vårt sortiment, däribland Anna som är ett mjukt och härligt blandgarn.

Sofie är ett av våra storsäljande garn, ett härligt akrylgarn som passar lika bra till vuxna som till barn. I garnet kan du sticka alla möjliga slags plagg och Knittingroom har ett brett utbud av mönster lämpade att sticka med garnet Sofie.

Vår storsäljare Frida är ett bomullsgarn som kan användas till både stickning och virkning. I garnet kan du sticka och virka allt från koftor, tröjor med mera till både dam, barn och baby. Dessutom passar det utmärkt till att virka dukar och mandalas till ditt hem.

Köp fler – spara mer!

Om du köper våra egna garner Frida och Sofie erbjuder vi dessutom ett paketpris! Om du köper fler än 10 nystan får du ett rabatterat pris på varje nystan. Passar utmärkt om du vill fylla upp garnförrådet med härliga garner i alla möjliga färger.

Missa inte att upptäcka Knittingrooms egna garner, våra garner är prisvärda och i bästa kvalité.

Sortimentet på knittingroom.se

Utöver vårt eget varumärke säljer vi garn, mönster och tillbehör från Nordens välkända leverantörer. Köp tillbehör så som stickor, virknålar, knappar och mycket mer. Se hela vår stora tillbehöravdelning på knittingroom.se.

Garnåtgångstabell

För att göra det enklare för dig att komma igång med ditt projekt kan du på varje mönster läsa om vilka stickor vi rekommenderar.

Dessutom har vi på varje mönster en garnåtgångstabell där du som kund kan spara mycket tid. Det enda du behöver göra är att välja storlek på plagget du önskar sticka så räknar tabellen ut exakt hur många nystan du behöver för att sticka eller virka ditt plagg. Läs mer om hur garnåtgångstabellen fungerar på vår hemsida.

Club Knittingroom

Under åren har Knittingroom vuxit och blivit ett starkt varumärke inom stickat och virkat, både via e-handel samt via kataloger som skickas ut ett flertal gånger per år.

Knittingroom bedriver även Nordens största stickat- och virkatklubb, Club Knittingroom som startade 2012. I klubben får medlemmarna välja en valfri konstnadsfri premie och ta del av garn och mönster till förmånliga priser.

Dessutom innebär medlemskapet andra klubbförmåner i form av klubbdagar, lägre priser på tillbehör samt klubbutskick 6 gånger om året. Gå med i Club Knittingroom redan idag!

Certifierade av Trygg e-handel

Knittingroom.se är en trygg sajt. Vi är certifierade av Trygg e-handel vilket innebär att vi har säkra rutiner för hantering av personuppgifter samt använder säkra betalningslösningar – allt för att du som kund ska känna dig trygg när du handlar hos oss.

Beställ garn, mönster och tillbehör på knittingroom.se – snabbt och enkelt!

Passa på att klicka hem Knittingrooms egna garner och kom igång med ditt nya projekt redan idag! Vår webbutik har öppet dygnet runt så att du kan handla när det passar dig.