Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29 kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

Syntetgarn

Syntetgarn är ett samlingsnamn över akrylgarn och polyestergarn. Garnerna är perfekta för dig som gillar mjuka och vackra garner. Syntetgarnerna kan användas till virkning men används oftast till stickning eftersom de är väldigt lättstickade.

Garnfibern i garnet är syntetiskt framställt vilket innebär att materialet är producerat på konstgjordväg via kemiska reaktioner. Detta gör att syntetgarner är extra snälla mot huden eftersom garnerna inte består av några naturmaterial och varken kliar eller sticks. Dessutom är det positivt ur allergisynpunkt eftersom syntet är tillverkat av syntetiska akrylfibrer vars fibrer framställs ur plasten polyakrylatnitril och är på så sätt inte allergiframkallande.

OEKO-TEX® certifierade syntetgarner

Flera av garnerna är dessutom OEKO-TEX® certifierade vilket innebär att textilen i den färdiga produkten är helt fri från ohälsosamma kemikalier.

En kvalité som är följsam och elastisk

Positiva egenskaper för syntetgarn är att det dessutom är följsamt och elastiskt vilket gör att det inte skrynklar sig lika lätt som andra garner kan göra. Syntetgarnerna finns som renodlade polyester och akrylgarn men även som blandade med garnkvalitéerna polyamid, viskos, bomull, bambu, alpacka, nylon och fler spännande fibrer.

Syntetgarner har inte samma isolerande och värmande förmåga som garn av ull har. Detta är givetvis en stor fördel om man vill sticka vår- och sommartröjor.

En garnkvalité för både nybörjare och proffs

Våra syntetgarner är lika uppskattade av de mest rutinerade stick- och virkälskarna som av nyfikna nybörjare. Syntetgarnerna anses vara ett bra val för dig som vill prova på nya stick- och virkprojekt, detta eftersom det är ett garn som är lätt att sticka i samtidigt som det är billigt. I vårt sortiment har vi ett brett utbud av akrylgarner och polyestergarner i en mängd olika kulörer och kvalitéer, hos oss får du mycket garn för pengarna.

Levereras av flera välkända leverantörer

I vårt breda sortiment har vi syntetgarner från kända garnleverantörer så som Katia, Järbo Garn, Svarta Fåret, Cewec med flera. Våra syntetgarner är av högsta kvalitet och vi tar ständigt in nya spännande nyheter!

Ett brett utbud av mönster lämpade för syntetgarn

Syntetgarn är ett prisvärt garn som finns i en mängd olika blandningar. Garnerna finns i väldigt många olika färger, allt från dova toner till de mest poppiga i klara härliga pastellfärger.

Vi har även flerfärgade nystan som ger en häftig färgskiftning i de färdigstickade plaggen. Syntetgarnerna passar utmärkt till allt från babyplagg, mössor, strumpor, filtar, damplagg och mycket mer.
Se vårt breda mönstersortiment på knittingroom.se.

Behöver du tillbehör till ditt projekt?

Behöver du något tillbehör för att komma igång med ditt projekt? Missa inte att kika in vårt stora tillbehörssortiment där kan du hitta allt från stickor till sticktillbehör och övriga tillbehör.

Kom igång med ditt nya projekt!

Handla syntetgarn i vår webbutik till bästa pris och kom igång med ditt nya projekt redan idag! Vi levererar billiga syntetgarner direkt från lagerhyllan hem till dig. Handla bekvämt i vår webbutik när det passar dig.