Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29 kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy
159 artiklar
Sortera efter:
Visa fler

Pussel

På Knittingroom hittar du ett brett utbud av pussel. Oavsett om du är en pusselentusiast eller en person som bara tycker det är avkopplande att lägga pussel, så har vi allt du behöver för att hålla dig underhållen. Vi erbjuder en bred variation av pussel med olika antal bitar - från utmanande 1000-bitars pussel till mer hanterbara 500-bitars pussel, och lättare pussel med 200 bitar.

Men det är inte bara antalet bitar som skiljer våra pussel åt. Vi har även ett brett utbud av olika motiv att välja mellan bland annat Disney, kartor och Harry Potter. Oavsett vad du gillar så finns det definitivt ett pussel som passar just dig!

Pusslandet kan vara en avkopplande och meditativ aktivitet som också hjälper till att träna hjärnan. Därför är det viktigt att ha högkvalitativa pussel som du kan njuta av länge. Knittingroom erbjuder pussel i hög kvalitet till överkomliga priser.

Utforska vårt sortiment av pussel och hitta det perfekta pusslet för dig! Låt oss hjälpa dig att ta ditt pusslande till nästa nivå och ge dig den ultimata pusselupplevelsen.