Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29 kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy
5 artiklar
Sortera efter:

Lingarn

Lingarn är en populär garnkvalitet som har hög kvalité och många praktiska egenskaper. Lingarnerna framställs genom spinning av häcklat Lin som är en naturlig hållbar växtfiber vars produktion är mer miljövänlig än produktionen av många andra garner.

En garnkvalité med många fördelar

Lingarn är en garnkvalité som är enkel att arbeta med och lämpar sig därför utmärkt även för nybörjare. Lin är dessutom enkelt att tvätta eftersom garnkvalitén tål att maskintvättas upp till 40 grader. Garnkvalitén kan upplevas som något stel men det mjuknar dock fort ju mer du arbetar med det. Oftast blandas garnet med andra kvalitéer för att på så sätt få andra fördelaktiga egenskaper än ursprungsgarnet.

Skapa plagg som upplevs lätta, mjuka och lyxiga!

När lingarn behandlas med exempelvis bomull framträder ett mjukt och slitstarkt garn som ger en sval känsla och ett vackert fall. Därför blandas lin ofta med bomull och även med garnkvalitén viskos som gör garnet lättare att använda. Du kan då med fördel använda lingarn för att skapa en mängd olika slags klädesplagg.

Linplagg är väldigt populära eftersom plaggen upplevs som lätta, exklusiva, mjuka och bekväma. Dessutom andas plaggen och blir något glänsande vilket ger en lyxig känsla. Dessa egenskaper gör att plagg som är stickade i lingarn är extra populära på sommaren. Men givetvis kan garnkvalitén användas till plagg som lämpar sig under årets övriga årstider.

En garnkvalité som passar till de flesta stick-och virkprojekt

Möjligheterna med lingarn är många och garnkvalitén kan med fördel användas till de flesta stick- och virkprojekt.

Eftersom lingarn är ett ”levande” material är det också extra roligt att arbeta med. Har du inte provat att sticka eller virka i lingarn tidigare är det något vi varmt kan rekommendera.

Levereras av flera välkända leverantörer

Vi erbjuder prisvärda lingarner från Nordens ledande garnleverantörer så som Lang Yarns, Phildar, Cewec, Svarta Fåret, Järbo Garn, Katia med flera. Se hela vårt stora utbud av lingarn på knittingroom.se.

Ett brett sortiment av mönster lämpade för lingarn

I vårt sortiment finns både garnnystan i 100% lin samt blandade lingarn av utomordentlig kvalité. Dessa nystan passar utmärkt för olika slags plagg till både dam, barn, baby med flera.

Behöver du köpa tillbehör för att komma igång med ditt projekt?

Behöver du tillbehör till ditt handarbete? Missa inte vårt stora tillbehörssortiment från välkända leverantörer så som KnitPro, Novita och Pony hos oss.

Vi erbjuder ett brett sortiment av stickor, sticktillbehör och övriga tillbehör som underlättar för dig i ditt projekt. Se hela vårt stora tillbehörssortiment på knittingroom.se!

Kom igång med ditt nya projekt!

Sticka i våra mångsidiga lingarner redan idag. Handla tryggt, säkert och bekvämt i vår webbutik, butiken som alltid är öppen! Vi ser fram emot att välkomna dig som kund hos oss.