Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29 kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy
23 artiklar
Sortera efter:

Alpackagarn

Vill du ha det mjukaste och finaste garnet på garnmarknaden? då är alpackagarn något för dig!

Det är bredden på ullfibern som avgör om ullen kliar eller inte. Bredden på ullfibern mäts i mikroner och ju mindre mikroner desto finare fiber. Anledningen till att finare fibrer känns bekvämare att ha på sig och inte kliar beror på att de böjer sig när de vidrör huden vilket leder till att huden inte blir irriterad av friktionen mellan ullen och nerverna i huden. Alpackagarnerna är helt klifria.

Upptäck de fantastiska egenskaperna som alpackagarnet har att erbjuda. Alpacka är ett lyxigt garn som är väldigt mjukt, lätt och luftigt. Ullen i garnet är naturligt temperaturreglerande vilket innebär att garnet har förmågan att andas när det är varmt och värmer när det är kallt. Därför är garnkvalitén optimal att använda till plagg som ska bäras nära huden och passar både till vardagsanvändning och vid aktivitet.

Garnets egenskaper gör att kvalitén är idealisk att sticka mössor, vantar, tröjor och halsdukar i.

Levereras av flera välkända leverantörer

Vi har flera populära alpackagarner i vårt sortiment från kända leverantörer som Viking of Norway, Lang Yarns, Drops Design, Svarta Fåret, Järbo Garn, Dale Garn, Du Store Alpakka och många fler.

Vi utökar ständigt våra leverantörssamarbeten och tar in spännande nyheter kontinuerligt.

Ett brett utbud av mönster lämpade för alpackagarn

Vi erbjuder många olika stick- och virkmönster i alpackagarn och får in nya mönster löpande.

Bland våra beskrivningar finns allt från ljuvliga babyplagg till underbara damkoftor och accessoarer. Vi har beskrivningar som lämpar sig för alla årstider.

Behöver du köpa tillbehör?

Missa inte att köpa nödvändiga tillbehör till ditt projekt. Vi har ett brett sortiment av prisvärda tillbehör till ditt handarbete.

Här hittar du stickor och en mängd olika sticktillbehör som du kan behöva till ditt handarbete.

Dessutom erbjuder vi allt från knapparaccessoarerspetsband med mera. Allt för att piffa upp ditt projekt och göra plagget mer personligt.

Vi har även tillbehör som underlättar för dig i ditt handarbete så som varvräknare, stickmarkörer, hållare för nystan och mycket mer.

Kom igång med ditt nya projekt!

Kom igång med ditt nya projekt redan idag! Handla tryggt och säkert på Knittingroom.se. Vi erbjuder alltid förmånliga priser och snabba leveranser.