Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29 kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy
43 artiklar
Sortera efter:
Visa fler

Bomullsgarn

Bomull är en växtbaserad textilfiber som växer på bomullsbusken och ser ut som vita duniga bollar. Bomullsgarn är otroligt populärt och bomullens egenskaper passar till nästan allt inom stickning och virkning. Dessa egenskaper gör våra bomullsgarner till våra mest älskade garner.

Bomull är ett mjukt och slitstarkt fibermaterial som är extra känt för sin goda slitstyrka, otroligt mjuka kvalitet samt dess höga tvättålighet.

Plagg stickade i bomullsgarn klarar av att tvättas i 60 grader vilket gör garnet extra användbart till funktionella plagg framför allt till yngre barn och bebisar som har lätt för att smutsa ner sig.

Bomullsgarn kan med fördel användas till de flesta projekt så som klädesplagg till dam, herr, barn och baby. Men bomull som garnkvalité passar lika bra till filtar, heminredning, amigurumi och mycket mera. Här är det endast kreativiteten som sätter stopp.

Våra ljuvliga bomullsgarner finns i en mängd olika färgkombinationer, allt från romantiska färger i ljuvlig pastell till garner i dova murriga hösttoner. Vi vågar lova att i vår webbutik har vi något för alla smaker!

Ekologiska och återvunna garner

Vi har även fått in flera ekologiska och återvunna garner i vårt sortiment. Garnerna är snällare mot miljön och framställs på ett hållbart sätt, flera genom att man har tagit vara på återvunnet material.

Vi har skapat upp en egen kategori med alla våra ekogarner som du kan se på knittingroom.se.

Merceriserad bomull

Vi erbjuder även bomullsgarner som är gjort av merceriserad bomull. Denna bomull har fått en behandling som innebär att man sträcker garnet vilket rätar ut fibrerna och ger garnet en fin glans. Dessutom leder behandlingen till att garnet blir starkare, mjukare och att det får en högre absorberingsförmåga vilket gör garnet lättare att färga.

Levereras av flera välkända leverantörer
Hos oss hittar du alltid prisvärda bomullsgarner från välkända varumärken som Svarta Fåret, Järbo Garn, Viking of Norway, Drops Design, Novita, Permin, Cewec och många fler.
Vi har ett tätt samarbete med våra leverantörer och kan på så sätt kontinuerligt visa er nya spännande garn- och mönsternyheter.

Ett brett utbud av mönster lämpade för bomullsgarn
Vi erbjuder ett stort utbud av mönster som stickas i bomullsgarn. I vårt breda mönstersortiment hittar du allt från ljuvliga barnplagg, babyplagg, herrplagg och damplagg till filtar, sjalar, mössor, grytlappar, leksaker och mycket mera.

Har du alla tillbehör du behöver till ditt projekt?

Behöver du köpa nödvändiga tillbehör för att komma igång med ditt projekt? Passa på att klicka hem stickor, sticktillbehör och andra tillbehör så som saxar och sytillbehör.

Kom igång med ditt nya projekt!

Handla bekvämt i vår webbutik, vi har öppet dygnet runt. Vi erbjuder ett brett sortiment till bästa pris, allt för garnentausiasten!